FUJI X-A10+XF16-50 OIS II SILVER

FUJI X-A10+XF16-50 OIS II SILVER

Selfien ystäville suunniteltu Fujifilmin X-A10 on tyylikäs peilitön kamera, jolla on hyvät kuvantamisominaisuudet ja selkeä retrotyyli. 16,3 megapikselin APS-C CMOS-kennolla varustettu X-A10 voi tallentaa sekä korkearesoluutioisia still-kuvia että Full HD -videota, ja anturin suunnittelu takaa todellisen väritasapainon ja luonnollisen ihon sävyn toiston, jota voidaan edelleen optimoida Portrait Enhancer Mode -tilan avulla. . Kuvausominaisuuksien lisäksi kameran fyysinen muotoilu tukee myös omakuvien luomista käyttämällä 180° liukuvaa ja kallistettavaa taka-LCD-näyttöä. Näytön liukuva muotoilu varmistaa, että kamera ei peitä näyttöä, kun kamera on käännetty eteenpäin, ja kun se on täysin ojennettuna 180°:een, Eye Detection AF aktivoituu myös terävää tarkennusta varten. Lisäksi, kun pidät kameraa selfieitä varten, pystysuoraa säädintä voidaan käyttää laukaisimena mukavamman ja vakaamman kuvaamisen aikaansaamiseksi.

Varastossa
SKU
16534352
514,75 €

FUJI X-A10+XF16-50 OIS II SILVER

16,3 MP APS-C CMOS-kenno
Suuri APS-C-kokoinen 16,3 megapikselin CMOS-kenno voi tuottaa korkearesoluutioisia still-kuvia ja Full HD -videota huomattavalla laadulla ja herkkyydellä hämärässä. Sensori tuottaa myös erittäin tarkkoja värejä ja ihon sävyjä, joita voidaan korostaa kameran sisällä käyttämällä Portrait Enhancer -tilaa, jolloin saadaan aikaan selkeät ja miellyttävät ihonsävyt.
Kehon suunnittelu
Takaosan LCD-näytössä on 180 astetta liukuva ja kallistettava muotoilu, joka on hyödyllinen etupuolella olevien selfien ottamiseen. Näytön liukuva muotoilu mahdollistaa näytön liikkumisen, joten itse kamera ei estä sitä, kun se on täysin ojennettuna 180°.
Voit vähentää kameran tärinää omakuvaa otettaessa. Pystysuora komentokiekko, joka on etusormesi alla, kun osoitat kameraa itseäsi kohti, voidaan vapauttaa sulkimen avulla. Lisäksi Eye Detection AF aktivoituu automaattisesti, kun näyttö on 180° kulmassa.
Kaksoiskomentokiekot mahdollistavat nopean ja intuitiivisen pääsyn yleisten valotussäätimien säätämiseen, ja muut usein käytetyt toiminnot, kuten valkotasapaino, itselaukaisin ja sarjakuvausasetukset, voidaan määrittää omistetuille painikkeille nopeaa käyttöä varten.
Mukana tuleva NP-W126S-litiumioniakku tuottaa noin 410 kuvaa yhdellä latauksella.
XC 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II -objektiivi
Kameran rungon mukana tulee monipuolinen XC 16-50mm f/3.5-5.6 OIS II -objektiivi; vakiozoom, joka tarjoaa 24-76 mm vastaavan polttovälialueen, joka sopii työskentelyyn monissa erilaisissa tilanteissa. Täyslasinen, 12 elementtiä 10 ryhmässä -rakenne sisältää kolme asfääristä elementtiä ja yhden erittäin matalan dispersion elementin, joka minimoi kromaattiset poikkeamat koko zoomausalueella parantaakseen selkeyttä, terävyyttä ja värien tarkkuutta. Lisäksi tässä objektiivissa on 3,5 pisteen tehokas optinen kuvanvakainjärjestelmä, joka kompensoi kameran tärinän vaikutuksia ja tuottaa terävämpiä kuvia vaikeissa valaistusolosuhteissa. Objektiivissa on myös seitsemän pyöristettyä aukkoterää, jotka tuottavat tasaisen epätarkkuuden, kun käytetään valikoivaa tarkennusta ja syväterävyystekniikoita.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FUJI X-A10+XF16-50 OIS II SILVER