Ammattilaite uutiset

Ammattilaite myynti ja huolto palvelee teitä toimipisteessämme Vantaalla

Avoinna arkisin klo 8:30-16:30. Rajatorpantie 41, B-porras, neljäs kerros.

Ajo-ohje:, Vihdintietä tultaessa etelästä tai pohjoisesta, ota Laaksolahti kaista. Käännyttyäsi Rajatorpantielle Vihdintien risteyksestä,
KÄÄNNY HETI SEURAAVASTA LIIKENNEVALORISTEYKSESTÄ ( keltamustan taajamamerkin ja punakeltaisen, suurin sallittu korkeus 4,4m jälkeen) OIKEALLE TAMROTALOON ( ennen ylikulkusiltaa ).

Aja mäki ylös portin läpi parkkipaikan kääntöpaikalle asti. Näet pihassa 5 lipputankoa. Vieraspaikat sijaitsevat B-porrasta vastapäätä kääntöpaikan yhteydessä.
Toimimme toimistohotellin neljännessä kerroksessa. Respa ohjaa hissiin alakerrassa. ( Epsonin toimisto löytyy viereisestä rapusta )

Huom! Soita ennakkoon myynnin tai huollon numeroon mikäli asiointi tapahtuu klo 16-16:30 välisenä aikana, koska respa ja ulkoportti ovat silloin jo kiinni.
Ulos ajettaessa ulkoportti aukeaa automaattisesti klo 16 jälkeen ajettaessa sen läheisyyteen. 

Tuotepäälikkö Kari Pälli 040 718 4976

Sähköposti: kari.paelli@colorkolmio.fi

Myynti: 020 7530 359

Huolto: 020 7530 361

FUJIFILMILLE kaksi TIPA 2021 palkintoa!

 

 

TIPA 2021 FUJIFILM X-S10 PARAS EDISTYNEEN KUVAAJAN APS-C JÄRJESTELMÄKAMERA!

 

Pienikokoinen FUJIFILM X-S10 soveltuu erinomaisesti videobloggaamiseen ja matka- sekä perhekuviin. Tässä 26,1 megapikselin taustavalaistulla kennolla varustetussa kevyessä kamerassa on monipuolinen, myös eteenpäin kääntyvä takanäyttö, joka takaa erinomaiset säätömahdollisuudet sekä valokuville että 4K-videolle. Mainiot kuvat jopa haastavimmissakin heikoissa valaistuksissa on yksi kameran monista vahvoista puolista, sillä sen viisiakselinen kameran sisäinen kuvanvanvakaaja auttaa vähentämään tärähdyksiä, sekä kyky tarkentaa automaattisesti jopa -7,0EV arvoilla.

Sarjakuvausnopeus jopa 8 kuvaa sekunnissa, suljinnopeus 1/4000 sekuntia, sekä nopea seurantatarkennus, jossa kasvojen ja silmien tunnistus.

Nämä mahdollistavat lentävän linnun kuvaamisen, tai kun lapsi tekee ensimmäisen maalinsa. Kamerassa on mainio hinta-laatusuhde, SVH 1099 runko. Saatavana myös eri optiikkapaketeissa.

 

https://www.tipa.com/en-en/awards/fujifilm-x-s10

 

DPReviewn yleisön äänestys:

 

 

 

 

 

TIPA 2021 FUJIFILM GFX100S PARAS KESKIKOON KAMERA!

 

 

https://www.tipa.com/en-en/awards/fujifilm-gfx100s

 

Kaukana menneisyydessä keskikokoisten digitaalikameroiden tiedostokoko oli vaikuttava, mutta ne olivat painavia ja isoja, minkä vuoksi jotkut valokuvaajat epäröivät viedä niitä kentälle. FUJIFILM GFX100S näyttää kuinka pitkälle on päästy. Se on kädessä pidettävä, kahvalla varustettu kamera, joka kilpailee kinokokoisella kennolla varustettujen ammattipeilikameroiden koon ja painon kanssa. Olitpa katsomassa sen 3,69 miljoonan pisteen OLED-etsimen tai 2,36 miljoonan pisteen 3-suuntaisen kallistettavan kosketusnäytön kautta, käsittely ja hallintalaitteet ovat aivan käden ulottuvilla ja tekevät siitä todella kannettavan, maagisen 102 megapikselin still-kuva, tai 4K-videokameran. Sen sisäinen, jopa 6 aukon vakaaja on jättimäiseen kennon kokoon nähden todella tehokas. Sarjakuvausnopeus jopa 5 kuvaa sekunnissa. Se on varustettu myös kahdella UHS-II SD-korttipaikalla. Hintaluokka on äärettömän kova spekseihin verrattuna. Rungon hinta SVH 6499. Kameraan on saatavana 12 FUJINON GFX objektiivia, joiden hinta vastaaviin kilpailijoihin verrattuna on edullinen.

 

GFX 100S pärjäsi upeasti myös DPReview arvostelussa. Huippupisteet, 90% ja kultamerkki plakkariin!

https://www.dpreview.com/reviews/fujifilm-gfx-100s-review

      

 

UUSI FUJINON XF18mmF1.4 R LM WR FUJIFILM X-OBJEKTIIVI

Uuden valovoimaisen XF18mm F1.4:n lanseerauksen myötä sarja kasvaa jo 39:n FUJIFILM X-kameroihin suunniteltuihin objektiiveihin.
Se vastaa 27mm F 1.4 kinokoossa.

Uusi XF18mm F1.4 on säänkestävä, kestäen kosteutta, pölyä, likaa ja alhaisia lämpötiloja. Lähin tarkennusetäisyys on 20 cm.
Se sopii mainiosti erilaisiin aiheisiin, kuten maisemaan, katukuvaukseen, reportaasiin, muotokuviin ja hääkuvaukseen.
Objektiivi on aikaisempaa mallia valovoimaisempi ja F1.4 aukko tarjoaa upean taustan bokehin, sekä paremman joustavuuden tilanteissa, joissa valaistusolosuhteet ovat huonot.

XF18mm F1.4 optinen rakenne koostuu 15 linssielementistä yhdeksässä ryhmässä, mukaan lukien kolme asfääristä ja yksi ED-objektiivielementti kromaattisen poikkeaman ja koman minimoimiseksi. Tämä tarkoittaa, että jopa kuvan hienoimmat yksityiskohdat näkyvät erittäin yksityiskohtaisesti ja terävästi. XF18mmF1.4 käyttää sisäistä automaattitarkennusjärjestelmää, joka toimii tehokkaalla lineaarimoottorilla.
Tarkennusryhmä, jossa on kuusi linssielementtiä, liikkuvat yhdessä vähentääkseen poikkeavuuksia ja tarjotakseen yhtä suuren terävyyden kaikilla tarkennusetäisyyksillä.
Liikkuvuus lähitarkennuksesta äärettömään on vain 2,5mm ja se edistää entisestään automaattitarkennuksen nopeutta.

XF18mmF1.4:n suodinhalkaisija on 62mm ja sen mitat ovat 7,56cm ja paino 370g.
Erillisenä lisävarusteena on saatavana myös suorakaiteen muotoinen metallinen vastavalosuoja, LH-XF18.

Tekniset tiedot:

Polttoväli: 18 mm (vastaavuus 27 mm 35 mm:n kinokoossa)

Suurin aukko: f/1.4
Pienin aukko: f/16
Suodinhalkaisija: 62mm
Lähin tarkennusetäisyys: 20cm
Suurin suurennos: 0.15x
Himmenninlehtien määrä: 9 (pyöristettyä)
Pituus: 75,6 mm
Halkaisija: 68,8 mm
Paino: 370g

Tarvikkeet: LH-XF18 – Suorakaiteen muotoinen metallinen taustavalosuoja, myydään erikseen, SVH 79,00.

Suositushinta 1099,00
Saatavana: Toukokuun lopussa 2021

Tuotevideo: https://www.youtube.com/watch?v=U-dUXPSEOQU

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.